Ätardag

Ja, och efter tisdagens ätardag så ökade vikten med 4 hekto, så inte alltför illa. Idag, på min fastedag, glömde jag bort att det var det, så jag lagade till frukost till mig. Så var maten idag redan uppäten, och jag får gå hungrig till sängs i kväll. Jag gillar ju annars att äta middag på min fastedag. Men det blir det inget av idag.

Har i alla fall inte glömt bort att ta min promenad idag, även om vädret inte var så fint, med småregn, så gick det fint. Så länge jag har en ljudbok att lyssna på så är det helt ok att bli lite fuktig. Nu på eftermiddagen har regnet ökat, så jag är glad att jag gick ut på förmiddagen.

I kväll blir jag ensam med Lilleman igen. Min man ska ut på restaurang med en kollega, så då blir det jag som tar kvällsvakten igen. Men det ska nog gå fint idag också, liksom igår.

 

Annonser

Kommentering är stängt.

RSS Kostdoktorn

  • Kan LCHF vara till hjälp vid svåra magproblem?
    Heidi hade hade kämpat med magproblem i åratal och hon blev bara allt sämre. Hon hörde talas om ketogen kost och bestämde sig för att ge det en chans: Mejlet, översatt från engelska Hej, Min framgångsberättelse börjar kort efter jul förra året. Jag hade kämpat med magproblem i flera år. Mina besvär hade blivit så svåra att jag knappt kunde lämna huset. Jag f […]
%d bloggare gillar detta: