Ny dag

Och mera minus. 😉 Bara ett hekto, men ett hekto om dagen hela året ger 36,5 kilo på ett år, om jag räknar rätt, så jag är glad och nöjd med det!

Gårdagens middag blev god och lyckad, entrecôte med ratatouille och béarnaisesås. Mums. Och trevligt sällskap. En av kvinnorna flyttar från stan nu i sommar, lite trist. Så det var sista gången hon var med oss. Kanske hon är med en annan gång om det passar och hon är i stan, det får vi se till hösten.

Idag har mina fötter fått omvårdnad av en fotvårdsexpert. Känns jätteskönt. Jag har dessutom varit duktig och smort in fötterna efter varje dusch, och det märktes gott. Mycket mindre hård hud och inga sprickor alls. Så det kommer jag att fortsätta med.

Ha en fin dag du som läser detta!

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Therese
    Jun 06, 2013 @ 11:26:23

    Ett tag sedan jag tittade in i din blogg. Trevligt att det går åt rätt håll nu! Helt rätt kampvilja verkar du ha nu. Hoppas motivationen och resultaten fortsätter.

RSS Kostdoktorn

  • Att springa med hjärnan
    Jag har ju bara börjat bygga upp löpform en dryg månad nu, så definitiva utvärderingar får anstå, men redan här och nu står en sak klar: Det funkar finfint att springa på LCHF! Ja, egentligen springer jag inte med någon mat alls i magen. Inte mackor eller pasta – den kolhydratstinna standardkost som gällde för oss löpare när jag på 80-talet började springa m […]
%d bloggare gillar detta: