Ny dag

Och mera minus. 😉 Bara ett hekto, men ett hekto om dagen hela året ger 36,5 kilo på ett år, om jag räknar rätt, så jag är glad och nöjd med det!

Gårdagens middag blev god och lyckad, entrecôte med ratatouille och béarnaisesås. Mums. Och trevligt sällskap. En av kvinnorna flyttar från stan nu i sommar, lite trist. Så det var sista gången hon var med oss. Kanske hon är med en annan gång om det passar och hon är i stan, det får vi se till hösten.

Idag har mina fötter fått omvårdnad av en fotvårdsexpert. Känns jätteskönt. Jag har dessutom varit duktig och smort in fötterna efter varje dusch, och det märktes gott. Mycket mindre hård hud och inga sprickor alls. Så det kommer jag att fortsätta med.

Ha en fin dag du som läser detta!

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Therese
    Jun 06, 2013 @ 11:26:23

    Ett tag sedan jag tittade in i din blogg. Trevligt att det går åt rätt håll nu! Helt rätt kampvilja verkar du ha nu. Hoppas motivationen och resultaten fortsätter.

RSS Kostdoktorn

  • ”Förändrad livsstil är mycket effektivare”
    46 visningarKan du förbättra hälsan på bara 21 dagar? I så fall, hur? Dr Aseem Malhotra är en av de mest inflytelserika kardiologerna i Storbritannien och expert på hur livsstilen påverkar risken för hjärtsjukdom. Vi hade ett samtal om hur man kan förbättra sin hälsa dramatiskt genom att förändra sin livsstil. Se en del av intervjun ovan (transkription). Hel […]
%d bloggare gillar detta: