Ny dag

Och mera minus. 😉 Bara ett hekto, men ett hekto om dagen hela året ger 36,5 kilo på ett år, om jag räknar rätt, så jag är glad och nöjd med det!

Gårdagens middag blev god och lyckad, entrecôte med ratatouille och béarnaisesås. Mums. Och trevligt sällskap. En av kvinnorna flyttar från stan nu i sommar, lite trist. Så det var sista gången hon var med oss. Kanske hon är med en annan gång om det passar och hon är i stan, det får vi se till hösten.

Idag har mina fötter fått omvårdnad av en fotvårdsexpert. Känns jätteskönt. Jag har dessutom varit duktig och smort in fötterna efter varje dusch, och det märktes gott. Mycket mindre hård hud och inga sprickor alls. Så det kommer jag att fortsätta med.

Ha en fin dag du som läser detta!

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Therese
    Jun 06, 2013 @ 11:26:23

    Ett tag sedan jag tittade in i din blogg. Trevligt att det går åt rätt håll nu! Helt rätt kampvilja verkar du ha nu. Hoppas motivationen och resultaten fortsätter.

RSS Kostdoktorn

  • ”Jag kommer att fortsätta med keto för all framtid”
    Lance har gjort en minst sagt fantastisk resa med hjälp av ketogen kost. Han började med kosten som ett sätt att hantera sin epilepsi och det slutade med 32 kilo minus och reverserad pre-diabetes. Här är hans berättelse och inspirerande ord för alla som vill göra detsamma. Mejlet, översatt från engelska Min vikt och hälsa var bortom all kontroll. Min läkare […]
%d bloggare gillar detta: