Länge sedan sist

Det har gått lång tid sedan sista uppdateringen, och jag är fortfarande med, fast jag har haft ett fullt program med besök från hemlandet både förra veckan och nu i helgen. Dessutom firade vi min kommande födelsedag igår. Så tiden har flugit ifrån mig helt.

Tror jag har klarat någorlunda att hålla LCHFdieten, men nu i helgen har det absolut inte varit möjligt. Mycket fram och tillbaka med bilen och oregelbunden möjlighet att äta har gett oväntade maträtter. Nåja. Nu är det vardag fram till jul.

Så jag kommer inte att väga mig i morgon, även om det är måndag. Vet att vikten kommer att visa på högre tal än önskvärt, så väljer att överse den och hellre gå tillbaka till bra mat och att tiden får ge mig rätt med tanke på resultat på vågen.

 

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anrose
  Nov 12, 2012 @ 18:44:04

  Trevligt att se dig här igen. Man började undra hur det var med dig. Inte så lätt med maten om man har människor runt sig hela tiden. Alltid lättare när det är vardag.

 2. Jenny - 2xlblog
  Nov 13, 2012 @ 11:08:33

  Kul att se dig igen! Precis om du säger – nu är det vardag till jul och alla chanser att förbereda den på ett bra sätt 🙂 Lycka till

RSS Kostdoktorn

 • Att behandla patienter med paleokost
  4,7 av 5 stjärnor5 stjärnor66%4 stjärnor33%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna0%6 röster216 visningar Physicians for Ancestral Health är ett nätverk med läkare som använder riktig mat som behandling. Här förklarar de fördelen med att ha ett nätverk med likasinnade läkare som behandlar sina patienter med livsstilsförändringar. Se hela videon ovan (transkription […]
%d bloggare gillar detta: