Vetemage

Jag har precis börjat läsa boken Wheat belly fast på svenska (Brödberoende, det blir inte helt samma betydelse) och jag är ganska övertygad om att jag är i målgruppen för detta fenomen. Allting stämmer in på mitt liv.

Så från i morgon går jag över på en vetefri diet. Inga mera bröd, kakor, bullar, pasta eller annat vetemjölbaserat livsmedel kommer att finnas i vårt hem.

Det blir en stor omställning men jag är sårbar i den inledande fasen, nästan som en alkoholist som ska sluta dricka. Känns otryggt och spännande, men framför allt livsnödvändigt.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Monica Hellem
  Jul 09, 2013 @ 11:49:52

  Hei:-) grei informasjon å lese i og med dere kommer hit til helgen. Jeg spiser ikke så mye mel heller, då det skal nok gå fint 🙂

  • millisb
   Jul 09, 2013 @ 12:44:29

   Det låter toppen. Jag mår så mycket bättre nu som jag inte äter mjöl längre. Och vikten går neråt, precis som jag hade en förhoppning om! Jag gläder mig massor till Londonturen i helgen!

RSS Kostdoktorn

 • Plocktallrik med räkor och ägg
  6 gStrikt LCHF71% Fett25% Protein3% Kolhydrater6 g kolhydrater / portion1 {"@context":"http:\/\/schema.org\/","@type":"Recipe","name":"Plocktallrik med r\u00e4kor och \u00e4gg","description":"En snabbfixad m\u00e5ltid med r\u00e4kor, \u00e4gg och konserverad kron\u00e4rtskocka. Perfek […]
%d bloggare gillar detta: