Vetemage

Jag har precis börjat läsa boken Wheat belly fast på svenska (Brödberoende, det blir inte helt samma betydelse) och jag är ganska övertygad om att jag är i målgruppen för detta fenomen. Allting stämmer in på mitt liv.

Så från i morgon går jag över på en vetefri diet. Inga mera bröd, kakor, bullar, pasta eller annat vetemjölbaserat livsmedel kommer att finnas i vårt hem.

Det blir en stor omställning men jag är sårbar i den inledande fasen, nästan som en alkoholist som ska sluta dricka. Känns otryggt och spännande, men framför allt livsnödvändigt.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Monica Hellem
  Jul 09, 2013 @ 11:49:52

  Hei:-) grei informasjon å lese i og med dere kommer hit til helgen. Jeg spiser ikke så mye mel heller, då det skal nok gå fint 🙂

  • millisb
   Jul 09, 2013 @ 12:44:29

   Det låter toppen. Jag mår så mycket bättre nu som jag inte äter mjöl längre. Och vikten går neråt, precis som jag hade en förhoppning om! Jag gläder mig massor till Londonturen i helgen!

RSS Kostdoktorn

 • ”Det har varit ett underbart och ögonöppnande halvår”
  Marinas LCHF-efterrätt Kan LCHF göra att du får några nya hål i skärpet och göra dig mer produktiv på jobbet? Och kan det få dig att vara mindre vresig och slippa sötsuget? Det är vad Marina skulle säga om du frågar henne: Läs vidare → Inlägget ”Det har varit ett underbart och ögonöppnande halvår” dök först upp på Kostdoktorn.
%d bloggare gillar detta: