Uppdatering

Hmm, blir inte så ofta jag skriver, har så mycket att göra…

Men jag jobbar på med pulverkuren, ska öka på vattendrickandet och se om det har god inverkan på mig. Dricker alltför lite vatten. Det ska visst drickas mellan två och tre liter per dag… Jag är glad om jag kommer mig över en liter. Så där finns definitivt ett förbättringspotential!

Annars har jag fortsatt med träningen, har gått sex gånger nu på drygt tre veckor, känns bra att få jobba med kroppen. Nu har jag ökat på vikterna också, så att jag faktiskt måste ta i ordentligt. Så förhoppningsvis hjälper det på förbränningen.

Igår kväll var jag på restaurang med några väninnor, vi har en bokcirkel tillsammans. Där valde jag plankstek, åt bara biffen, tomaten och béarnaisesåsen. Drack kaffe med grädde efter maten, och tog en liten chokladganache till detta. Väldigt gott och nästan lite för mycket faktiskt, den var väldigt söt. Vi läser varandras böcker, i år är det en salig blandning:

Agneta Lagercrantz & Lill Lindfors Gula Höns
Linda Olsson Låt mig sjunga dig milda sånger
Majgull Axelsson Is och vatten, vatten och is
Kajsa Ingemarsson Bara vanligt vatten
Mara Lee Ladies
Jens Liljestrand Paris-Dakar
Jonas Gardell Om Jesus

Speciellt nyfiken är jag på Jonas Gardells bok, hos adlibris har den fått alltifrån en till fem stjärnor…

Idag har jag varit en liten tur på jobbet och ska snart köra iväg igen. Tråkigt med tvådelade vakter, men det är bara var tredje vecka, och jag har alltid fyradagarsveckor då, så det går på ett vis.

Vi har ett underligt väder här i Bergen den här veckan. Det började med åtta-nio grader på morgonen i måndags, i morse var det arton grader klockan sju! Men regnet ska visst komma utöver kvällen, så det blir en kortvarig glädje…

Så det blir att städa i kväll, det är ett nödvändigt ont… Varför ska det vara så tråkigt medan man håller på, och ändå blir jag ju så nöjd när jag är klar?

Jaja, dags att få på sig uniformen igen. Nu sitter den i alla fall bättre än direkt efter semestern. Så jag har ju minskat i vikt!

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. contralto
  Aug 20, 2009 @ 19:16:16

  Bokcirkel, så kul! Jag och en väninna brukar byta böcker, det är så nära en bokcirkel jag kan komma, men det duger.

  ”Om Jesus” läste jag i våras, den är helt fantastisk! Hoppas du kommer att gilla den.

  Maj-Gull Axelsson har jag läst en bok av och det är ”Aprilhäxan”. Den var intressant, men det har inte blivit av att jag läst fler av henne.

  Idag hände nåt spännande. Jag fick ett bokpaket av en hemlig beundrare! En man som är anonym skickade mig ett paket fullt med spännande böcker som jag aldrig läst. Författare som jag inte ens känner till, men som verkar jättespännande.

  Tänk om han är lång och stilig också… wow!

  Ha det så bra och KRAM!!! Eller ”klem”! 🙂

 2. contralto
  Aug 28, 2009 @ 08:11:26

  Hoppas allt är bra med dig! Kram!

RSS Kostdoktorn

 • Är LCHF en extrem kost?
  Är LCHF en extrem kost? Se dr Rangan Chatterjee besvara den frågan. Inlägget Är LCHF en extrem kost? dök först upp på Diet Doctor.
%d bloggare gillar detta: