Uppdatering

Ja, nu har jag varit ifrån LCHFmaten i ganska lång tid, och har i skrivande stund ingen ambition att starta upp på allvar igen före jul Håller på med egenmotivation att starta efter julhelgen, för att slippa gå miste om det goda. Jag vet att det inte är jättesmart, men så är det nu. Det är en dryg vecka krav till jul, och efter julhelgen är det på’an igen.

Jag har fortfarande ambitioner om att gå ner till normalvikt på ca 70 kilo. Under det tror jag inte jag vill gå. Har varit nere på 73 kilo för snart 20 år sedan, och då kändes det helt toppen. Varför jag sedan har tillåtit mig själv att gå upp alla dessa kilon vet jag inte. Det är ju helt bakvänt. Att göra sig själv så illa. 

Efter julhelgen ska jag väga mig och mäta mig och så startar jag upp på allvar. Det här ska gå vägen det, annars överlever jag nog inte. Samtidigt vet jag att jag borde starta upp redan nu, men det vill jag inte. Jag vill få den här julen först, och så kan jag koncentrera mig om min hälsa. Men det positiva är att jag har min läkare med mig, och ska ta prover nästa vecka på blodfetter. Det blir intressant att jämföra med efteråt.

Annonser

Kommentering är stängt.

RSS Kostdoktorn

  • Vår mest efterfrågade receptfunktion – lanseras idag
    Det här är en av våra mest efterfrågade funktioner och den lanseras idag. Alla våra över 500 LCHF-recept på Diet Doctor visar nu gram kolhydrater, fibrer, protein och fett per portion, plus kalorier. Vi rekommenderar inte kaloriräkning på LCHF eller ketogen kost (här får du veta varför). Men, oerhört många efterfrågar det och håller koll på energiintaget och […]
%d bloggare gillar detta: