Uppdatering

Ja, nu har jag varit ifrån LCHFmaten i ganska lång tid, och har i skrivande stund ingen ambition att starta upp på allvar igen före jul Håller på med egenmotivation att starta efter julhelgen, för att slippa gå miste om det goda. Jag vet att det inte är jättesmart, men så är det nu. Det är en dryg vecka krav till jul, och efter julhelgen är det på’an igen.

Jag har fortfarande ambitioner om att gå ner till normalvikt på ca 70 kilo. Under det tror jag inte jag vill gå. Har varit nere på 73 kilo för snart 20 år sedan, och då kändes det helt toppen. Varför jag sedan har tillåtit mig själv att gå upp alla dessa kilon vet jag inte. Det är ju helt bakvänt. Att göra sig själv så illa. 

Efter julhelgen ska jag väga mig och mäta mig och så startar jag upp på allvar. Det här ska gå vägen det, annars överlever jag nog inte. Samtidigt vet jag att jag borde starta upp redan nu, men det vill jag inte. Jag vill få den här julen först, och så kan jag koncentrera mig om min hälsa. Men det positiva är att jag har min läkare med mig, och ska ta prover nästa vecka på blodfetter. Det blir intressant att jämföra med efteråt.

Annonser

Kommentering är stängt.

RSS Kostdoktorn

  • LCHF-recept till midsommar
    Vad är en midsommar utan sill och jordgubbar? Här har vi samlat de bästa tipsen för en lyckad midsommarfest med mat som gör gott för både kropp och själ. LCHF-recept till midsommar Inlägget LCHF-recept till midsommar dök först upp på Diet Doctor.
%d bloggare gillar detta: